Stoppen-met-roken programma

Beginnen met stoppen met roken
Een gezond leven is meer dan alleen medicijnen slikken. Stoppen met roken is misschien wel belangrijker dan alle pillen bij elkaar. Maar stoppen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met een beetje hulp kunt u er echt vanaf komen. Stoppen met roken wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Tijd om de knoop door te hakken!

Pillen en Praten is sinds 2011 aanbieder van een compleet stoppen-met-roken programma. Onder persoonlijke begeleiding kunt u van uw tabaksverslaving afkomen. De begeleiding bestaat uit een intakegesprek van ca. 45 minuten en een aantal kortere vervolgcontacten binnen vier maanden. In overleg kan het programma verlengd worden. Wij versterken uw motivatie en helpen u om te gaan met moeilijke momenten. Wij geven u uitgebreide informatie over medicijnen, helpen u bij het maken van een keuze tussen nicotinevervangers en receptgeneesmiddelen en begeleiden u bij het gebruik ervan. 

Onze ervaren stoppen met rokencoaches geven u de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. Onze succespercentages (% deelnemers dat gestopt is na afronden van het programma) liggen de afgelopen jaren boven het landelijk gemiddelde.

Ons stoppen-met-roken programma wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraars. 

Zowel het begeleidingstraject als de kosten voor medicatie worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. 

Klaar om de eerste stap naar een rookvrij leven te zetten? 

Meld je vandaag direct aan. Bent u zorgverlener? Wij zijn ook te vinden op Zorgdomein.