Wij doen meer

Pillen, Praten en Preventie

Apotheek Pillen en Praten zet zich in op het gebied van gezondheidspreventie. Wij geloven dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

versie 2022 prikpost

Prikpost

Voor bloedafname kunt u in de apotheek terecht. Lang wachten bij het ziekenhuis hoeft ook niet. En als u nuchter moet verschijnen is het fijn om snel weer thuis te zijn. Zonder afspraak kunt u elke dinsdagochtend tot 9.30 uur binnen lopen.

Stoppen met roken

Een gezond leven is meer dan medicijnen slikken. Stoppen met roken is misschien wel belangrijker dan alle pillen bij elkaar. Wij bieden een compleet stoppen-met-roken programma aan!

admin-ajax

Strijd tegen diabetes

Voorkomen is beter dan genezen. Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland, ruim 1,2 miljoen Nederlanders. Wij bieden u de juiste begeleiding.

Herhaalservice

Gebruikt u één of meerdere medicijnen chronisch? Vraagt u steeds opnieuw een herhaalrecept aan bij uw huisarts? Dan is de herhaalservice iets voor u!

Medicijnrol

Een handig hulpmiddel voor veelgebruikers. Dag in dag uit medicijnen slikken vraagt nogal wat. Laat het geen dagtaak worden. Wij nemen graag deze zorg uit uw handen!