Wij doen meer

Pillen, Praten en Preventie

Apotheek Pillen en Praten zet zich in op het gebied van gezondheidspreventie. Wij geloven dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Prikpost

Voor bloedafname kunt u in de apotheek terecht. Lang wachten bij het ziekenhuis ook niet. En als u nuchter moet verschijnen is het fijn om snel weer thuis te zijn.

Stoppen met roken

Een gezond leven is meer dan medicijnen slikken. Stoppen met roken is misschien wel belangrijker dan alle pillen bij elkaar. Stop daarom nu met goede hulp.

Strijd tegen diabetes

Voorkomen is beter dan genezen. Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland, ruim 1,2 miljoen Nederlanders.

Herhaalservice

Gebruikt u één of meerdere medicijnen chronisch? Vraagt u steeds opnieuw een herhaalrecept aan bij uw huisarts? Dan is de herhaalservice iets voor u!

Medicijnrol

Een handig hulpmiddel voor veelgebruikers Dag in dag uit medicijnen slikken vraagt nogal wat. Laat het geen dagtaak worden.

Strijd tegen Eenzaamheid

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Eenzaamheid is van alle leeftijden en komt voor onder alle lagen van de bevolking.

Gezond van binnen & van buiten

Vanaf 1 februari is er een huidtherapeute gevestigd in onze apotheek. U kunt bij haar terecht voor verschillende huid behandelingen.

Nationale Diabetes Challenge

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij ook dit jaar weer mee doen met de Nationale Diabetes Challenge! Een light versie wel te verstaan.