Volendamlaan 1260 2547 CZ Den Haag telefoon 070-3231176 fax 070-3231739 e-mail: info@pillenenpraten.nl

Ik wil me aanmelden voor mijnmedicijncoach

Wandelgroep

Wandelgroep

Loopgroep Diabetes Challenge

Voorkomen is beter dan genezen. Met een actieve levensstijl kunt u veel gezondheidsproblemen tegengaan. Wandelen is een medicijn zonder bijwerkingen. Met de loopgroep van Pillen en Praten doen wij mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2018. Wandelt u met ons mee?

Heeft u advies gekregen om meer te bewegen? Heeft u diabetes of een andere chronische aandoening, of vindt u het gewoon moeilijk om een leuke sportieve activiteit te vinden? Dan willen wij u helpen om de stoute (wandel)schoenen aan te trekken en in beweging te komen. Sluit u aan bij de loopgroep van Pillen en Praten en doe met ons mee!

 

Wandelen is een goede manier om aan de conditie te werken. Het voordeel van wandelen is dat u het rustig kunt opbouwen en dat u het samen met andere mensen kunt doen. U houdt voldoende adem over voor een goed gesprek. Wandelen en Praten, dus.

 

Vanaf 19 april 2018 gaan wij elke donderdag van 12.30-13.30 uur onder begeleiding van een professionele coach wandelen in het Zuiderpark. De bedoeling is om met een groep van zo'n 10-15 mensen op pad te gaan. Ieder op zijn eigen niveau. U hoeft zeker geen geoefende sporter te zijn. Beginners zijn meer dan welkom.

 

Bij elke training wandelen er ook zorgverleners mee. Dit zijn medewerkers van Pillen en Praten of andere zorgverleners uit de buurt. Een leuke en laagdrempelige manier om elkaar ook eens buiten de apotheek te spreken.

 

De loopgroep staat in het teken van de Nationale Diabetes Challenge. De wandelingen zijn wekelijks tot en met de slotmanifestatie op 30 september 2018 in Amsterdam. Daar komen loopgroepen uit het hele land samen om een afsluitende wandeling van 5 kilometer te maken.

 

Doet u mee met onze loopgroep? Aarzel dan niet om u snel in te schrijven. Voorafgaande aan de eerste wandeling organiseren wij op woensdagavond 11 april een informatieavond waarop deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en we uitleg geven over het programma.

 

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van onze loopgroep. U kunt zich ook aanmelden in de apotheek. Wij vertellen u graag meer over deze sportieve actie!

 

Veilige pillen vragen om verstandige gebruikers