Volendamlaan 1260 2547 CZ Den Haag telefoon 070-3231176 fax 070-3231739 e-mail: info@pillenenpraten.nl

Ik wil me aanmelden voor mijnmedicijncoach

Regio Award 2016

Regio Award 2016

Met trots kunnen we zeggen dat we in 2016 van alle apotheken in Zuid-Holland de hoogste klantenwaardering hebben gekregen. Daardoor zijn we voor de tweede keer in rij uitgeroepen tot Regio Award winnaar van reviewplatform Opiness.nl voor het leveren van beste service. Wij kregen een cijfer van 9,1 gemiddeld over 419 reviews. Wij zijn onze klanten heel dankbaar voor deze waardering. Hier doen we het voor.

Uit het juryrapport:

 

Volgens klanten in de reviews ben je bij deze apotheek  ‘geen nummer’ en wordt er nog echte persoonlijke aandacht geschonken. Verder blinkt deze apotheek uit in het meedenken en het openstaan voor vragen. Klanten zijn zeer positief over de ´echte persoonlijke aandacht´ die hier wordt gegeven. Er zijn volgens de ondervraagden nauwelijks wachttijden in deze apotheek, waardoor ook vaak gezegd wordt dat men zich ´nooit gehaast voelt´. Het levert begrippen op als ´warm, welkom, begripvol´. Wat verder door klanten wordt opgemerkt in de reviews is de ruime opzet van de apotheek.

 

Onze reactie:

 

Apotheker Sonja Keizers van Pillen en Praten: “Voor veilig en effectief gebruik van medicijnen is vertrouwen het sleutelwoord. Mensen moeten kunnen vertrouwen op hun apotheker. Medicijngebruikers hebben recht op een goede service en een apotheker die opkomt voor hun belangen. Deze prijs is een erkenning dat we het goed doen en ik ben dan ook zeer verheugd over deze prijs!.”

 

Opiness:

 

De hedendaagse consument is verwend met instant en online service en verwacht tegenwoordig dat alles snel gaat. Ondanks een snelle afhandeling bij de apotheek wil de consument niet als een nummer behandeld worden maar juist ook persoonlijke aandacht krijgen. De apotheker van 2016 wordt dus dubbel uitgedaagd want deze moet snel en persoonlijk tegelijkertijd zijn, wat bijna een contradictie lijkt. Echter de 11 Regio winnaars tonen aan dat het wel degelijk kan, geen lange wachttijd en toch een goede op maat gesneden service met een glimlach.

 

 

Meer lezen of je eigen review toevoegen? Kijk hier op Opiness.nl

Wonderpillen bestaan niet, wonderpatiënten wel