Volendamlaan 1260 2547 CZ Den Haag telefoon 070-3231176 fax 070-3231739 e-mail: info@pillenenpraten.nl

Ik wil me aanmelden voor mijnmedicijncoach

Kleuren buiten de lijntjes

Kleuren buiten de lijntjes

In het AD een terugblik op 2017 waarin Transvaal Apotheek en Apotheek Pillen en Praten succesvol waren. De één met het goedkoper maken van dure geneesmiddelen, de ander met opnieuw een hoge klantenwaardering. Twee apothekers op één kussen blijkt een goede combinatie te zijn. Lees hier verder.

soms alleen hart luchten

soms alleen hart luchten

In het AD een mooi artikel dat inzoomt op de sociale functie van de apotheek. Naar aanleiding van het winnen van de Regio Award voor best gewaardeerde apotheek van Zuid Holland verscheen in het AD een mooi interview over wat Pillen en Praten anders maakt dan een gewone apotheek. En het persoonlijke verhaal van eigenaren Sonja Keizers en Esmaa Amer. Lees hier het hele artikel.

Regio Award 2016

Regio Award 2016

Met trots kunnen we zeggen dat we in 2016 van alle apotheken in Zuid-Holland de hoogste klantenwaardering hebben gekregen. Daardoor zijn we voor de tweede keer in rij uitgeroepen tot Regio Award winnaar van reviewplatform Opiness.nl voor het leveren van beste service. Wij kregen een cijfer van 9,1 gemiddeld over 419 reviews. Wij zijn onze klanten heel dankbaar voor deze waardering. Hier doen we het voor.
Lees meer ›

de apotheek als stamkroeg

de apotheek als stamkroeg

Onlangs verscheen in het NRC een mooi artikel over Apotheek Pillen en Praten en de rol van de apotheker in de wijk. Journalist Doortje Smithuijsen liep een dagje mee in de apotheek en verbaasde zich over de gemoedelijke sfeer en de openheid waarmee onze klanten hun gezondheidsproblemen met ons bespraken. De 'stamkroeg' betekent niet dat er drank geschonken wordt, maar wel dat mensen zich bij ons welkom voelen en op hun gemak gesteld worden. Lees hier de sfeerimpressie van Pillen en Praten. 

strijd tegen eenzaamheid

strijd tegen eenzaamheid

Tegen eenzaamheid bestaan geen goede pillen. Jammer genoeg, want eenzaamheid is wel een groot probleem. Veel oudere, maar ook jongere mensen, lijden hieraan. Menselijk contact is een basisbehoefte. Niet altijd maar binnen zitten, een praatje maken met de buren, famillie die naar je omkijkt. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. De drempel voor mensen die zich eenzaam voelen om actief mee te doen in de maatschappij is groot. Pillen en Praten is partner van de Haagse Community tegen Eemzaamheid. Lees ook onze column over dit belangrijke onderwerp.

sponsor van gezond leven

sponsor van gezond leven

Pillen en Praten is méér dan medicijnen. Wij proberen een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving. Een samenleving waar iedereen welkom is en het beste uit zichzelf kan halen. En waar mensen zo min mogelijk pillen nodig hebben om gezond te blijven. Een goede gezondheid begint bij een actieve levensstijl en komt niet uit een medicijnpot. Daarom sponsort Pillen en Praten het sporten in Den Haag voor jong en oud. Want jong geleerd is oud gedaan.
Wonderpillen bestaan niet, wonderpatiënten wel